Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

TG Het Vierde Oor met gedurfde 'Den Blok' - 40 jaar toptheater

TG Vierde Oor Olen

Theatergroep Het Vierde Oor Olen sluit de viering van het 40-jarig bestaan af met het exclusieve voorrecht om als amateurtoneelvereniging "Den Blok" in hun theaterzaal te mogen brengen. Hierdoor versterkt Het Vierde Oor zijn  reputatie om gedurfde en soms experimenteel theater te brengen.

De tekst en het concept van “Den Blok” werden geschreven en ontworpen door het regisseursduo Hans Van Cauwenberghe en Siri Backx, die ook instaan voor de regie van de 9 acteurs, waarvan enkelen hier hun debuut beleven. De ervaring van Hans, als professioneel acteur, die we in verschillende TV-reeksen kunnen opmerken, komt hierbij uiteraard goed van pas. Siri speelt zelf ook mee.

Het stuk beschrijft de omgangsvormen tussen de verschillende bewoners van een appartementsblok. Iedere bewoner met zijn eigen gewoontes en denkwijze.  Een jong meisje komt er wonen en probeert de verzuurde houding van de bewoners te doorbreken….

Het stuk heet niet voor niets “Den Blok”. Velen zullen de situaties herkennen, maar niet kunnen voorspellen. “Den Blok” blijft verbazen.  Een absolute aanrader.

Speeldata: 8, 9, 15, 16, 22 en 23 maart om 20u15 en op 17 maart om 15u in zaal Het Vierde Oor, domein Teunenberg Boerenkrijglaan 51E Olen.

Reserveren kan via www.hetvierdeoor.be - Foto's Johan Temmerman / NNieuws.

Boerenkrijglaan 51E, Olen, België

TG Vierde Oor Olen

Deel dit artikel